Latviešu По русски English

phone-woodcon

Takstoler fra A/S WoodCon

Brukervurdering:  / 1

TakstolerFor å kunne tilby nye løsninger for bærende takkonstruksjoner til den raskt voksende anleggsbransjen, lager A/S WoodCon prefabrikkere takstoler.

Vi er et selskap basert på kunnskapsøkning og kontinuerlig utvikling. Vi er stolt av å bruke programvaren RoofCon / TrussCon utviklet av svenske ingeniører fra CSCE (Construction Software Center Europe) og teknologisk utstyr i verdensklasse laget av det østerrikske firmaet "Wolf systems'.

Byggemateriale av tre får sitt gjennombrudd ved hjelp av "MiTek"-teknologi

Brukervurdering:  / 1

Mitek teknologiDe fleste sentraleuropeiske land har for lengst innsett fordelene av de moderne byggeteknologiene. Disse landene forandrer sine byggebestemmelser i henhold til de nyeste standardene med jevne mellomrom. Dette har ført til at alle nybygg og de fleste nyrestaurerte bygninger er svært energieffektive og opprettholder en høy verdi gjennom årene.

"MiTek"-teknologien gir en ideell løsning for de som ønsker å bygge et holdbart og rimelig bygg med lav energiintensitet, uansett om det er snakk om en bolig eller et næringsbygg. Det er i hovedsak tre grunner til at man får mye for pengene:

Fordelene med tretakstoler

Brukervurdering:  / 1

Fordelene med tretakstolerHer har vi laget en liste over ni fordeler med tretakstoler, sammenlignet med andre fagverkskonstruksjoner, konstruksjoner av limtre og metall:

1. Minimal materialforbruk. Det trengs opptil 30% mindre trevirke for å lage takstoler enn for å lage et tradisjonelt fagverk av tre.

2. Billigere enn metallkonstruksjoner. Erstatter du metallkonstruksjoner med tretakstoler, kan du redusere byggekostnadene med minst 15%.

Siste artikler

Hvem er vi?

A/S WoodCon er blant de få takstolprodusentene i Latvia som har rettighetene til å merke sine produkter med CE-merket. Merket bekrefter at produksjonen er i samsvar med den europeiske standarden EN 14250:2010. Les mer...

Hva lager vi?

  • Prosjektering av sperrebind og takstoler;
  • Høykvalitets takstolproduksjon;
  • Sikker levering av produksjonen til din byggeplass. Les mer...

 

Bildegalleri

TakkonstruksjonerTakkonstruksjonerTakkonstruksjoner