Latviešu По русски English

phone-woodcon

Hva lager vi?

  • Profesjonell prosjektering av takstoler og sperrebind

Vi tilbyr rask og gratis prosjektering for våre kunder, slik at du kan slippe å gjøre alt det vanskelige arbeidet selv. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en prosjektskisse med merknadene som du ønsker at vi tar i betraktning ved prosjektering. Innen 24 timer får du et detaljert prosjekt for takstoler og sperrebind.

  • Fremstilling av toppkvalitetstakstoler

Fremstillingsprosessen er i samsvar med standarden EN 14250:2010, som gjelder takstoler med lengde på opp til 35m og andre industrielt fremstilte konstruksjoner med spenn på opp til 12m. For å sikre at våre produkter er av toppkvalitet, bruker vi Wolf System FST - III G spikerplatepresse. Vi tilbyr sikker levering av produktene våre til byggeplassen din.

  • Sikker levering til din byggeplass

Vi samarbeider med de største transportselskapene i Europa, og vi kan sikre trygg levering av våre produkter direkte til din spesifiserte adresse. For mesteparten av Europa kan vi levere produktene innen 4 dager.

Relaterte artikler: Om Oss

Hvem er vi?

A/S WoodCon er blant de få takstolprodusentene i Latvia som har rettighetene til å merke sine produkter med CE-merket. Merket bekrefter at produksjonen er i samsvar med den europeiske standarden EN 14250:2010. Les mer...

Hva lager vi?

  • Prosjektering av sperrebind og takstoler;
  • Høykvalitets takstolproduksjon;
  • Sikker levering av produksjonen til din byggeplass. Les mer...

 

Bildegalleri

TakkonstruksjonerTakkonstruksjonerTakkonstruksjoner