Latviešu По русски English

phone-woodcon

Baltisk gjennombrudd for en latvisk produsent

Brukervurdering:  / 2

TakkonstruksjonerTakstolprodusenten A/S WoodCon høster suksess for sitt ambisiøse prosjekt i Litauen. Ved utgangen av september så et unikt takstolprosjekt dagens lys. Prosjektet er helt enestående i baltisk og kanskje til og med europeisk sammenheng. På bestilling fra det litauiske selskapet "Dubingiai Žirgyn" ble det bygget en hestearena i tettstedet Žalktines til konkurranser og andre aktiviteter knyttet til hestesporten. Takets sperre er på overraskende 42 meter.

Vi inviterer deg til samarbeid!

Brukervurdering:  / 1

Vi inviterer deg til samarbeid!Takstolprodusenten A/S WoodCon søker nye samarbeidspartnere. Takstolene med spikerplater som vi produserer kan brukes i bygging og gjenoppbygging, for både tradisjonelle og utradisjonelle takkonstruksjoner (boliger, kjøpesentre, logistikkparker, samt hangere hvor takstolen danner både vegger og tak).

Takkonstruksjonen for matbutikken "ELVI"

Brukervurdering:  / 1

Takkonstruksjonen for matbutikken ELVIBlant våre siste prosjekter er takstolløsningen for matbutikken "ELVI" med samlet takareal på 725 m2. Butikken skal ligge i Augšlīgatne, ved siden av motorveien Sigulda-Cēsis.

A/S WoodCon ønsker å kjøpe inn trevirke

Brukervurdering:  / 1

TrevikeA/S WoodCon kjøper inn følgende typer trevirke for å utvide produksjonen:

  • tretype - gran
  • tykkelse - 45 mm
  • bredde: 70 mm, 95 mm, 120 mm, 145 mm, 170 mm, 195 mm, 220 mm, 245 mm
  • lengden for hver overnevnte dimensjon - 3 m, 3,60 m, 4,20 m, 4,80 m, 5,10 m, 5,40 m, 6 m
  • tømmeret skal være sortert ette kvalitetsgraden og skal forholde seg til styrkeklassene C16/24, C24 eller C30.

Åpen dag i Riga, Bikernieku gate 160

Brukervurdering:  / 1

Byggentreprenøren NCC, vår samarbeidspartner, organiserer Åpen dag for sitt nye prosjekt i Bikernieku gate 160 i Riga. Åpen dag avholdes 19. mai fra 11:00 til 15:00 i hus nummer 6 i Bikernieku gate 160.

Prosjektet ligger i Mežciems-bydelen av Riga, i 20 minutters kjøreavstand fra sentrum, ved siden av barnesykehuset "Gaiļezers". Vi i A/S WoodCon har prosjekter den bærende takkonstruksjonen og produsert tretakstolene for hver av de 10 ferdigstilte bygningene i prosjektet. Det er planlagt at prosjektet skal etter hvert utvides med 8 fire- og femetasjers boliger.

Sammenligning av prisene på Attic- og Duo-takstoler

Brukervurdering:  / 4

 Når du bygger et hus, er det viktig å velge en takstolløsning som passer best og er både pålitelig og rimelig. Diagrammet viser ulike parametre for Attic-takstoler sammenlignet med Duo-takstoler som lar deg velge den mest kostnadseffektive løsningen.

Prisanslagene gjelder takstoler med spenn på 10 og 20 m, gitt at forventet belastning på elementene er på 30 kg/m², hengelast er på 50 kg/m² og avstanden mellom takstolene er på 600 mm. Du kan regne om prisen til enhver tid ved hjelp av valutakalkulatorer: Prisen for Attic-takstol, Prisen for Duo-takstol.

RoofCon TrussCon

Brukervurdering:  / 6

Roofcon trussconRoofCon / TrussCon programvare har blitt en standard i takstolproduseringsbransjen. Den sikrer vår kompetanse og kontroll på dette området, fra prosjekteringsfasen til realiseringen av prosjektet. Programmet sparer både penger og tid takket være nøyaktigheten av sine beregninger. Dette hjelper oss å komme med presise kostnadsanslag for prosjektet. Våre konstruktører har laget kvalitetsløsninger i 7 år ved hjelp av TrussCon / RoofCon. For å få et lite inntrykk av hvordan programmet fungerer, kan du se videoen nedenfor.

Lagerbygning i Adazi

Brukervurdering:  / 2

Adazi roof truss projeectVi er endelig i mål når det gjelder takstolkonstruksjonene for lagerbygningen! Bruksarealet for det ferdigstilte lageret er anslått til å være på 1140 m2. Takarealet av et slikt lager er på 1209 m2. I den bærende veggkonstruksjonen bruker vi søyler av limtre (GL24h - 230x350). Takkonstruksjonen består av takstoler med spenn på 28m og høyde på 4,72 m. En slik konstruktiv løsning gir muligheten til å utnytte takhøyden på en optimal måte.

Siste artikler

Hvem er vi?

A/S WoodCon er blant de få takstolprodusentene i Latvia som har rettighetene til å merke sine produkter med CE-merket. Merket bekrefter at produksjonen er i samsvar med den europeiske standarden EN 14250:2010. Les mer...

Hva lager vi?

  • Prosjektering av sperrebind og takstoler;
  • Høykvalitets takstolproduksjon;
  • Sikker levering av produksjonen til din byggeplass. Les mer...

 

Bildegalleri

TakkonstruksjonerTakkonstruksjonerTakkonstruksjoner