Latviešu По русски English

phone-woodcon

Om oss

A/S WoodCon er blant de få takstolprodusentene i Latvia som har rettighetene til å merke sine produkter med CE-merket. Merket bekrefter at produksjonen er i samsvar med den europeiske standarden EN 14250:2010 "Trekonstruksjoner - Produktkrav for prefabrikkerte takstoler med spikerplater". Sertifiseringsorgan - Sertifiseringssenter ved Vitenskapsakademiet i Latvia med adresse i Akademijas laukums 1, Riga, Latvia, Tlf / Faks: +371 67212807, e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , webpage: www.sertifikacijascentrs.lv

Vi er et kunnskaps- og utviklingsorientert selskap. Takkstoler med spikerplater som vi produserer kan brukes for å bygge og gjenoppbygge ulike takkonstruksjoner: både standardkonstruksjoner og frie, vilkårlige konstruksjoner.

Vi prosjekterer våre løsninger ved hjelp av en av verdens mest populære programvarer - RoofCon (TrussCon), som er utviklet av et svensk ingeniørselskap CSCE. Takket være denne programvaren, får kunden muligheten til å se et tredimensjonalt bilde av konstruksjonen før den er ferdigstilt. Prosjekteringsfasen er en av de viktigste fasene i produktfremstillingsprosessen vår. De viktigste kravene til et prosjekt er å realisere kundens visjon og optimalisere byggekostnadene. Vi kan håndtere selv de mest kompliserte takstolprosjekter, blant annet:

  • enkle takstoler for boliger;
  • avanserte takstoler for fleretasjers boliger;
  • takstoler for store industrielle objekter;
  • ustandardiserte takstoler.

Bedriften vår er i stadig utvikling. Vi gir våre ansatte opplæring for å kunne tilby prosjektering og produksjon av toppkvalitet, og ønsker å oppnå høyest mulig produktkvalitet og kundetilfredshet.

Europas ledende takstolprodusenter har høyt verdsatt vår erfaring og profesjonalitetsnivå. Vi mener at kundetilfredshet og positive tilbakemeldinger er de viktigste kriteriene for å bedømme vårt arbeid. Vi er sikre på vegne av vår produksjons kvalitet og gunstige pris, og vi gleder oss til å samarbeide med deg. Vi gleder oss til å befri deg fra alle anstrengelsene knyttet til gjennomføringen av takstolprosjektet ditt. Vi tar seg av alt fra prosjektering, til produksjon, levering og montering av takstolkonstruksjoner.

Relaterte artikler: Ofte stilte spørsmål; Hva lager vi

Vi gleder oss til å samarbeide med deg!

Hvem er vi?

A/S WoodCon er blant de få takstolprodusentene i Latvia som har rettighetene til å merke sine produkter med CE-merket. Merket bekrefter at produksjonen er i samsvar med den europeiske standarden EN 14250:2010. Les mer...

Hva lager vi?

  • Prosjektering av sperrebind og takstoler;
  • Høykvalitets takstolproduksjon;
  • Sikker levering av produksjonen til din byggeplass. Les mer...

 

Bildegalleri

TakkonstruksjonerTakkonstruksjonerTakkonstruksjoner